08.11.2023

STANPROMET I MY SPACE EKSKLUZIVNI ZASTUPNICI PRODAJE APARTMANA MARIGONA SUN&SNOW BJELAŠNICA

Agencije za posredovanje u prometu nekretnina su pouzdani saveznici prodavcima i kupcima jer poznaju tržište i realne cijene nekretnina, procedure kupoprodaje ali i potencijalne opasnosti s kojima se zainteresovane strane mogu sresti.

Kada na ekskluzivnoj prodaji apartmanskih zgrada Marigona Bjelašnica imate angažovane dvije vrhunske agencije onda budite sigurni da ste ovaj put u pravim rukama i da je vaš cilj budućeg posjedovanja nekretnine u ovom planinskom kompleksu koji je u izgradnji – skoro pa ostvaren.

Saradnja Stanpromet i My Space agencija za nekretnine je pravi primjer partnerskog saveza dviju agencija spremnih da svoje znanje i dugogodišnje iskustvo bude na raspolaganju njihovim klijentima, koji će kupovinom Marigona Bjelašnica apartmana napraviti pravi potez.

Kada upoznate njihove agente uvjerićete se da su oni zaista spona između kupca i nekretnine i da će svojom profesionalnošću i stručnošću donijeti zadovoljstvo svim stranama uključenim u proces kupoprodaje Marigona Sun&Snow apartmana.

Ove dvije apartmanske zgrade sa ukupno 62 moderna apartmana, površine od 34m²do 85m² te 28 garažnih mjesta, kao i 22 vanjska parking mjesta se nalaze na jedinstvenoj lokaciji platoa Bukova Ravan, koja je prepoznata kao jedan od najljepših lokaliteta na Bjelašnici za uživanje u svim planinskim sadržajima.
Sunčana strana Bjelašnice.

Svi apartmani su SmartReady
Apartmani se prodaju po principu Ključ u ruke, partner projekta je PORCELANOSA
Sistem grijanja podno i radijatorsko grijanje na TermoBlok sa Wi-Fi kontrolom putem aplikacije..

A ukoliko želite da saznate više detalja pozovite agente Stanpromet agencije + 387 62 300 030 i MySpace agencije + 387 62 599 172 i uvjerite se da MARIGONA Bjelašnica Sun &Snow apartmani vraćaju tradiciju boravka na planini, kako ljeti tako i zimi!