O nama

Agencija za promet nekretnina sa višegodišnjim iskustvom!

Image result for nekretnine image

MY SPACE AGENCIJA ZA NEKRETNINE nastala je 2015. godine kao rezultat dugogodišnjeg prijateljstva i uspješnih poslovanja vlasnika Tarika Musabegovića i Ervina Hadžiefendića. Naš tim se sastoji od mladih, ambicioznih i uspješnih ljudi kojima su klijenti uvijek na prvom mjestu. Vođeni idejom da svaka nekretnina ima svog savršenog kupca nastojimo svoje klijente voditi sigurnim putem do željenog cilja. Zadovoljan klijent je vizija našeg poslovanja.

My Space Real Estate je Agencija za posredovanje u prodaji, kupovini, izdavanju i unajmljivanju nekretnina na području Bosne i Hercegovine. Dobro poznavanje tržišta kao i politika firme daje nam mogućnost da naše klijente usmjerimo te im učinimo dostupnim sve potrebne informacije vezane za nekretnine. 

Stručan tim radi na komunikaciji sa klijentima te svakodnevno ažuriramo baze prodavaca i kupaca a sve u cilju da i jednima i drugima pružimo maksimalnu sigurnost u realizaciji dogovorenog posla.  Za Vas obavljamo i sve poslove pravnog i ekonomskog karaktera koji vode do krajnje uspješne realizacije.

Raiffeisen Banka i Sparkasse Banka našim klijentima pružaju sve vrste bankarskih usluga, stavljajući akcenat na brzinu i efikasnost pružanja usluga, te jačanje povjerenja i lojalnosti klijenata i zaposlenih. Iza sebe imaju godine uspješnog poslovanja i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Individualnim rješenjima i konstantnim unaprijeđenjem ponude prilagođavamo se tržištu i potrebama kupaca.

Galerija fotografija